24 nov 2011, 14:51

Прекалено добър 

  Poesía » Otra
428 0 0

Ти беше като ангел...
Само дето нямаше крила...
Раздаваше добрина на света,
но не беше с две сърца...

Сигурно сега си на връх Мусала,
прероден в Еделвайс през деня...
Или може би месечина, 
по която моряците да плават, 
изгубят ли се в нощта...

Но пак не стига всичко това...
Даже и да си най-голямата красота на света...
Господ просто те прибра,
защото беше прекалено добър за тази земя!

© Александра Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??