6 feb 2008, 15:38

Прекрасен финал 

  Poesía » De amor
693 0 2

        Прекрасен финал    

 


Кой си ти? Не искам да зная.
Нито пък откъде си.
Искам само едно -
да ме обичаш винаги.

Жадувай ме до полуда.
Целувай ме до забрава.
Искам с теб да изгоря
в ада на любовта.

Обичам те силно аз сега,
както никога.
Никой не ще те замени.
Само ти си в сърцето ми.

Ти си любовта, която търсех.
Ти си животът, който исках.
Съдба е това -
да бъдеш с мен сега.

През колко тъга преминахме.
Много болка изпитахме.
Но сили има още обичта ни.
Издържа на всичко тя.

С прекрасен финал е нашият живот.
Нито за миг не ме оставяй, любов.
Ще обичам единствено теб.
Ти откри щастието в мен
.

© Йоанна Конова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре де, от доста време си в сайта... Нещо не разбирам.
    Я си признай - четеш ли го или само публикуваш?
  • Браво,Йоанче!!!Прекрасен стих!
Propuestas
: ??:??