19 abr 2007, 14:08

Преодоляване 

  Poesía
519 0 1
                  Преодоляване

 

Лъч от слънцето озарява твоето лице,

озарява го и разкрива божественото ти лице.

Поглеждам го и онемявам,з адушавам се,

не мога да поема въздух, давя се в твоите очи.

 

Но успях! Преодолях го!

Сега ме погледни в очите ми и виж!

Виж студа в тях, виж и разбери!

Не те мразя, но не те и обичам.

 

Знай едно! Обичах те,  както никой не е обичал!

Страдах, както никой друг не е!

И проумях, че не си заслужава.

Любовта... любовта, нея вече я няма!

© Benifios Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??