10 nov 2009, 22:39

През всичките тези години 

  Poesía
558 0 1

През всичките тези години,

съжалявах за много неща.

Но колко лесно се справям,

без да има някой до мен в нощта.

 

През всичките тези години,

плаках толкова много, нали?

Но стига вече съм мислила

за стари отминали дни.

 

През всичките тези години

аз бях просто хлапе,

което не знаеше какво иска.

И не може да спре.

 

През всичките тези години

колко много неща преживях?

А сега с мъка си спомням,

как без жал живота си пропилях.

© Бойка Миркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??