8 sept 2007, 12:11

Причина да се усмихваш 

  Poesía
772 0 1
 

Причина да се усмихваш


Когато раната в заключените ти спомени

безшумно докосне сърцето ти,

усмихваш се любезно, но зад това,

знам, има горчиви сълзи от самота.

Копнея за силата да продължиш напред,

искам да предпазвам, искам да вярвам,

че наистина има причина да се усмихваш.

Жестокост и любов, омраза и дружба,

готова съм да приема всичко, но
никога отново няма да пусна ръката ти.

Затвори очи, поеми си дълбоко дъх...

В мислите си можем да забравим

и да споделяме един с другиму.

Продължавам да шепна думи от стара клетва,

знай, че те никога няма да се променят.

Повдигни мечтата, в която вярваш.

Прегърни я силно с двете си ръце

и знай, че тук се крият причините,

всичките причини да се усмихваш

и аз завинаги ще съм една от тях.

© Диляна Неделчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??