16 sept 2016, 15:15

Приказка без край 

  Poesía » De amor
323 1 1

Имаме си наша приказка.

Но аз не съм принцеса

и ти не си принц.

Не живеем в замък.

Не сме прочути из света.

Аз съм обикновено момиче,

а ти си обикновено момче.

Създадохме една необикновена любов.

Заедно.

И защо трябва светът да знае кои сме?

Нека любовта ни бъде скрита.

И само наша.

В наш собствен свят.

Свят, в който ти си моето всичко.

Свят, в който твоето всичко съм аз.

Това не е поредната приказка с щастлив край.

Защото любовта ни ще живее във вечността.

Главните герои са само двама-

аз и ти.

Ти и аз.

Е, това е нашата приказка.

Приказка без край.

© Нелина Желязкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Напълно съм съгласна - любовта е приказка безкрай и не е обичайната приказка...
    Красиво е!
Propuestas
: ??:??