21 ago 2007, 2:21

Приказка за любовта 

  Poesía
831 0 12
Искам приказка да ти разкажа,
за розовите облаци и радостта.
Нека като на сън да ти покажа,
що е то - любовта!

До най-високия връх ще те заведа,
да помиришеш най-красивите цветя.

До най-дълбоката гора ще те заведа,
да усетиш що е красива тъмнина.

До най-дълбокото ще те въведа,
да усетиш вкуса на океанската вода.

Искам толкова много да ти покажа,
в приказка за любовта да те заведа.
Искам за живота да ти разкажа,
и да съм с теб до края на света.

© Ааа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??