17 sept 2015, 11:16

Приказка за вярата 

  Poesía » Otra
411 0 8

Приказка за вярата

преди 

да го целуне с обич любовта

в магията 

износва жабешката кожа

орисан 

да очаква чудото си от света

да я свали самичък 

вярва 

че не може

това е приказка за замък и за принц

за крепостни стени с високи кули

разказват ни я 

с нея 

сладко да заспим

и да се молим

някой някога от тук да мине за да ни събуди

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??