5 abr 2008, 12:52

Приливна любов 

  Poesía » De amor
522 0 3

Разнежени  мисли.

Ръце, които ме тласкат.

Устни, привличащи себе си.

Тела, жадни за отвъдното.

Искри, които спят.

Огнено-страстни приливи.

Коси, жадни за вечнана следа.

Горещи рими се въргалят в тялото ми.

Дребни илюстрации разнежват косите ми.

Събличам всичко живо в теб.

Но те оставям вечна в сърцето.

 

© Десислава Танева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??