29 nov 2009, 21:51

Примирявам се 

  Poesía » De amor
604 0 1

Моля те само да не забравяш нашето време,

да не даваш на никой да го вземе.

Просто запази го дори надълбоко в теб,

дори обляно във сълзи от  лед...

Нека просто само помниш

нашите мигове вълшебни.

Моля се да не забравиш

как дори без думи те обичах,

дори пред всеки да отричах...

Зная, че още ме обичаш...

но тръгвай, нека на друга да се вричаш.

Не сме виновни, че бъдеще нямаме,

но кажи, трябва ли да се предаваме?

Искам за друга да живееш...

дори да знам за какво копнееш.

Тръгвам и се примирявам,

но вътре в мен при теб оставам.

Друг сигурно ще обикна,

без теб няма обаче да свикна.

Никоя няма на мен да прилича.

Нищо... кажи  ù само да те обича!

© Лорс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много познати чувства и за жалост често срещани.
Propuestas
: ??:??