18 dic 2009, 19:05

Принцови цитати 

  Poesía
563 0 1

Принцови цитати

 

 

"Сивотата на зрелия свят

задушава и роза и пламък" - малък принц, неизлизал от замъка.

 

"Във затвора и луксът е ад,

търся просяци волни, за трампа" - принц безволен, кариран и с щампа.

 

"Мила моя, (безумен от глад),

жабке моя (със бутче), къде си?" - гладен принц, мразещ деликатеси...

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз мисля, че са добри, особено това за принца и просяка. Здравей, Владислава!
Propuestas
: ??:??