15 sept 2007, 16:04

Привет 

  Poesía
859 0 8
 


                    Привет


Отмина месец отпускарски

и сложи края на митарства.

Отново съм в любимо наше село.

Привет на всички в Откровеново!


Как липсвахте ми, мили пуйтеси!

Бат Ваньо, кмете наш, къде си?!

Тъй силно исках аз да ви прегърна,

на среща откровенска да ви зърна...


За жалост, котка ми пресече път -

каква ти котка, беше цял  котак.


Аз гледам снимки интересни -

ах, колко всички сте чудесни!

Онази топла августовска вечер

изпъстрили  сте с колорит и чар.


Остава ми единствено възможно

чрез стиховете ви да ви познавам,

а те са огледало на душите ваши,

затуй с наслада ви чета, приятели!

© Мери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??