6 ago 2011, 22:37

Приятел в любовта 

  Poesía » De amor
617 0 0

Приятел в любовта

 

И когато в тръпнещия дъжд

срещнеш истински приятел.

Прегърни го този силен мъж

и му се отдай разплакана.

 

Покажи му твоята вселена,

изрисуваните ти мечти в небето.

Посвети му хиляди поеми

и си дай душата - да му свети.

 

Нарисувай му от щастие слънца,

подари му полета на птиците.

Той е с теб в живота и сега

прошепни му огнено - Обичам те.

 

И когато тръгнеш скитаща и боса

пак да дириш смисъла с въпроси.

И се луташ в изгреви и залези,

той душата ти след теб ще носи.

 

Ще те следва из трънливите пътеки,

за да излекува, щом заспиш, нозете ти.

Без да те събужда, ще те милва леко,

със любов поправяйки крилете ти...

 

© Аура Бяла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??