Петъчно... Понякога имам чувството, че съм заобиколена с идиоти....
ПРИЯТЕЛИ
Най- добрите учители в този живот,
са приятелите в овчата кожа,
те, те следват, уж до тебе стоят,
и после забиват ти ножа!
Те стоят, все до тебе, подвили гръбнак,
не разбрали какво е достойнство,
те вървят все до тебе, влачещи крак,
и забиват ти ножа, всяка вечер спокойно.
И подават ти кърпа, защото кървиш,
и ти бършат сълзите с усмивка,
но те чакат, все чакат, уморен да заспиш,
и тихо забиват ти ножа!
И ножа пречиства, отваря очи,
и учи, уроци безценни,
защото когато най- много боли,
се учим,
и помним...
Достойно!
Диана Димитрова
© Диана Димитрова Todos los derechos reservados
Открих те случайно. Ще се поровя в творчеството ти... ако нямаш против