22 abr 2010, 16:01

Приятели 

  Poesía » Otra
625 0 1

Къде са старите приятели, красивите спомени,

край морето ние ли бурно се смяхме?

В горещия пясък до гуша заровени,

за разтърсваща промяна копняхме.

 

Животът ни подхвана, промяна настъпи,

но ги няма старите приятели, бурният смях.

Сама край морето пристъпвам

и копнея да бъда със тях.

© Силвия Кирякова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??