Сутрин, щом отвориш очи,
за мене ти си спомни.
Спомни си за това,
как бяхме с теб приятелки добри.
Кажи ми, защо това се промени?
Аз ли грешка направих
или ти се провини?
Знам, че и двете грешихме.
Но те моля - за нашата клетва ти си спомни.
Нека да забравим за лошите дни,
и пак приятелки да бъдем добри!
*** Благодарности на моята мила леля, че ми помогна с моето първо произведение.
© Глория Todos los derechos reservados