4 ene 2009, 10:54

Приятелко моя! 

  Poesía » Otra
3998 0 1

 

Душата ти нежна - твоя сила е ,

усмивката ти - чар,

а сърцето ти като стихия е,

защото си божи дар.

 

Естествена, мила и добра -

това си ти в действителност,

но и с огромна душевна красота,

обрисуваща твоята чувствителност.

 

Никога не се предавай! Смело напред!

Запази блясъка в очите си

и търси доброто навред,

за да сбъднеш мечтите си!

 

И знай, че винаги ще съм до теб,

когато болка имаш в сърцето си.

Ще вляза и в огън, и в лед,

за да видя усмивката на лицето ти.

© Николета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??