5 oct 2008, 0:58

Приятелство 

  Poesía » Otra
588 0 6
    Едно приятелство е трудно да намериш,
    едно приятелство кристално чисто,
    кристално чисто да е и за в бъдеще
    и кристално чисто да го запазиш ти!

    Приятели лесно се намират,
    приятели, но не до там,
    приятели истински да имаш
    е цяло щастие и си богат!

    Да имаш вярно рамо,
    "рамо", с което да споделиш,
    болки и тревоги, старост,
    щастие, любов и прекрасни дни.

    И не бива приятелите да забравяш,
    те са най-голямото богатство на света,
    че човек без тях за жалост
    е кръгла нула, УВИ!
     
                                   

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??