18 feb 2010, 15:19

Приятелство 

  Poesía » Otra
898 0 3

Приятелство, какво ли означава то?

Да бъдеш близък с някой, да споделяш,

да му помагаш във добро и зло

и всичко твое с него да разделяш.

 

И сблъскали се челно със живота,

ръка в ръка другарска да вплетем,

поели заедно оковите, хомота,

с приятелство в душите да умрем.

 

И нека ни насочва то, за да се борим,

както със смъртта - така и със живота,

и със другарска сила да съборим,

както оковите - тъй и хомота.

© Ева Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??