13 dic 2006, 21:51

Приятелство няма 

  Poesía
1964 0 6
Приятелство няма в днешния свят
и няма смисъл да те хваща яд!
Всеки гледа своя собствен кеф,
а за теб не дава даже и лев!

Всички се правят, че за теб умират,
а дойде ли време нож в гърба ти забиват!
Всеки казва, че е твой голям приятел,
а накрая се оказва, че е просто предател.

Затова вдигни гордо глава
и напред продължи без капка тъга.
И дори да ти казват : "Аз на теб държа!"
Ти не вярвай! Това е само лъжа!

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??