1 may 2011, 21:25

Признание 

  Poesía » De amor
988 0 4

Моя късна любов,
ще съм с теб до последния дъх,
но сега, не в залеза тъжен накрая,
днес искам в хладното есeнно утро
да стопля ръцете ти и да ти призная,
че за мен си едничка тръпка и стръв
да дишам, да творя, да мечтая,
че в живота ми дойде ти последен,
но влезе в душата ми пръв.
Благословен всеки ден с теб пореден!
Благословена в сърцето ми - твоята кръв!

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??