Пробойните са много в тези дни -
нахлуват гняв, тревога и обида!
От рано сутрин още ни боли!
Приятелите тихо си отиват...
Забравяме рождените им дни,
децата ни дори не се познават!
Загубени в задачи и мечти,
душите си заробихме от рано!
А смисълът останал е назад -
в отминалите спомени, когато
разделяхме надежди и комат
и пазехме сърцата си богати.
Пробойните са много в тези дни,
не ни остана вече нищо свято!
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados