23 feb 2017, 14:09

Пробуждане 

  Poesía » De amor
1036 2 5

Прегръщал ли си някога вълна,

през пръстите ти нежно да изтича,

да се разбива в теб като в стена,

усещайки страстта, че те обича?

 

Докосвал ли си някога звезда,

в дланите ти да пулсира лудо

и слети във среднощната езда,

да се станете едно в небесно чудо?

 

Обичал ли си някога жена,

света да се побира цял във нея,

сред хиляди да бъде тя една –

цъфтяща, нежна роза сред алея?

 

В себе си ти погледни сега,

тук всичко е, не ще те заблуди,

там спя и аз сред обич и тъга.

Готов ли си ела ме събуди!

 

 

© Марияна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??