31 ene 2009, 18:15

Продавач на сънища 

  Poesía
565 0 3

    ПРОДАВАЧ НА СЪНИЩА

 

 

Розови сънища на поети предлагам,

за артистите са с черен оттенък.

Богатите все налитат на мърша,

за пари на сън дерат ги с кремък.

 

 

Продавач на сънища останах

търговията пак не върви.

За черните имам строга забрана,

а белите сънища с ласо ловя.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??