2 may 2017, 15:53  

Продължение......, 

  Poesía » Civil
238 0 0

 

 

 

162/Налага ми се да приключвам.

Описах, туй що преживях!

А следващите дни изключвам –

не знам какво ще стане в тях?

И аз роденият във село,

по цял свят правих свойто дело

и всякакви страни видях...

За щастие, тук остарях!

Аз от Съдбата съм доволен!

Света с очите си видях!

Не само във Европа бях!

О, казвам ви, бях предоволен!

За мене няма континент,

във който да не бях приет!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??