21 mar 2015, 10:05  

Пролет 

  Poesía » Otra
1040 0 23

 

Разтопи и лед, и сняг.
Разпиля мъглите.
Сещам тайния ù знак – 
иде, иде, иде!

И дъхът ù хем боли,
хем лекува някак.
Колко ли ще е щастлив,
който я дочака.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??