10 feb 2014, 17:49

Пролет 

  Poesía » Del paisaje
480 0 1

Пролет

 

Облаци бели и нежен ветрец, 

птичи песни и клони зелени.

Детска радост - чаканият жест,

че ни спохождат позитивни промени.

Няма я зимата, този сковаващ сезон,

яви се оазис сред бяла пустиня.

Пролетта връхлетя ни, откриха подслон

мечтите, чисти като светиня.

Как бързо огрява всичко навред 

слънцето благо, омайно!

Песни се чуват назад и напред,

птици се реят из небето безкрайно.

И трепетно блесват стотици очи

като мънички бели слънца.

Облагородяват се всички души,

вдъхновени от пролетта.

 

 

© Никол Шиварова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??