18 jun 2013, 11:31

Пролет 

  Poesía » Del paisaje
393 0 0

Пролет

 

Приказни камбани весело звънят,
шарени цветчета лекичко цъфтят.
Птички пеят във полето,
малки рибки гонят се в морето.

 

Ето идва Пролетта,
весела, засмяна,
стъпва леко по света
с нова хубава премяна.

© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??