Розови, бели, червени
нежни пъпки, невинни създания,
отворени чашки разливат любов
трепетни звуци, цветни мълчания.
Скритата сила покълва в земята,
прелитат мелодии, трептящи вълнения,
птици в такт на небесни движения
се реят, говорят, обичат, зоват.
Днес имам вяра и сила, защото съм тук.
Защото живея и вдъхвам от истината.
Избрах свободата, събудих се, плеснах с ръце
и Господ ме приюти отново в сърцето си.
Ах, как е топло и слънчево днес!
Как ухае и как приласкава,
как ме гали с любящи ръце,
пречиства, укрепва и ме прощава.
Благодаря ти, Господи, че още веднъж
ме възвърна в света и във себе си.
Че възкреси моя дух и чиста любов
и ме спаси от кръст на греховно падение.
Обичам те, Господи и ще ти служа во век!
Мили татко, учителю благи!
Благодаря ти, че ме създаде човек!
© Анита Todos los derechos reservados