27 feb 2010, 23:41

Пролетна земя 

  Poesía
471 0 4


 

Худ.Б.Калинов - "Пролетна земя" - комп. рисунка

 

Отвя Южнякът

снеговете

в планините

на високо...

Белеят още

само върховете -

старци помъдрели,

верни

постови над равнините,

окъпани в зеленото

широко...

Б.Калинов.27.02.2010г.

Пловдив

 

 

http://www.playcast.ru/view/1139010/c966c39f584de62d51d6e02c45a756f924efbf7dpl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??