17 feb 2007, 23:17

Пролетна зорница 

  Poesía
811 0 11

Пролетна зорница


Дали при изгрев слънце си родена,
ефирна фея теб те е орисала.
Една магия, бяло привидение...
Не си ли цялата Вселена,
И нежна ариета, с пръсти по пианото...
и ...би ли те описала в миг на вдъхновение.
Цялата си цветна и одухотворена.
Авлига влюбена, в света изящно вписана,
алена надежда за спасение...

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??