23 mar 2012, 11:34

Пролетно намигване 

  Poesía » De humor
783 0 14

Гримирам устните си с многоточия
(червилото не е модерно вече).
Спиралата изписва с удивителни
изящните ми мигли тази вечер.

Къдриците ми волно се пилеят
във формата на тъмни въпросителни.
Под  плахите ти пръсти се разливат
задъхано във запетайки литнали.

Красива ли съм, няма да те питам -
достатъчно е твоето вълнение.
Така си глътнал цялата граматика,
че с точка почваш всяко изречение.

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??