10 ene 2010, 12:47

Пролетта 

  Poesía » Otra
419 0 0

ПРОЛЕТТА

 

Зачурулика птичка песнопойна,

a червейче малко пъхна се във хвойна.

Риби скачат във водата,

а Лили мята си косата.

 

Пролет е, свежо е!

На полянката блестят малки капчици роса.

Мед изсипва в кофа жълточерната пчела.

Овчар на паша води  вълненомекатa овца.

 

Митко на майка си бере цветя,

a майката - грижи се за малката си дъщеря.

Минзухарите смело се показват.

Затуй Лили голяма грижа им оказва.
                                       Ралица Костов
а                                                                                                

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??