26 sept 2009, 12:29

Промени се 

  Poesía
565 0 0

Под щастлива звезда си роден,
пази те от зли и лоши злодеи.
От бога с красота си надарен,
пленяваш сърцата, като цъфнали орхидеи.

Можеш изкусно да пленяваш, 
впускаш се в авантюра ентусиазирана.
Но несъзнателно нараняваш,
като болест разлива се, неподозирана.

Промени се! Моля те от сърце.
Аз вече съм дрогирано-наркотизирана.
Но не пускай ново зрънце,
да сее зараза и оставя душата парализирана.

© Лорита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??