24 feb 2015, 22:14

Прощавам 

  Poesía
229 0 0

Прощавам на сърцето ти,

че не ме обича!

Все на другиго се врича.

 

Прощавам на устата ти,

че ме лъже.

Мили думи все изрича,

а венча ме със самота.

С нея си говоря!

 

Прощавам на очите ти,

че ме гледат,

а пък други виждат

и сънуват!

 

Прощавам на ръцете ти,

че лъжовно галят

и не топлят!

 

На себе си прощавам,

че го зная, а след тебе тичам!

Как сърце да обуздая,

не ме слуша!!!

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??