5 mar 2006, 12:44

Прости ми 

  Poesía
696 0 0

Прости ми затова че те намерих,

но да тръгнеш няма да те пусна.

Прости ми, но любов аз тук открих-

светлината й не мога да пропусна.

 

Прости ми, че не спрях да те обичам

и мисълта дори ме топли във нощта.

Прости ми, но не мога да отричам

тази обич пали ми кръвта.

 

Прости ми, че съм пряма и открита

и никога не скланям аз глава.

Прости ми, че в ума не е изтрита

мечтата днес да покоря света.

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??