16 mar 2017, 22:56  

Прости ми 

  Poesía » De amor
924 2 3

Прости ми тази нощ

Само да знаеш исках 

В тъмнината

Да те обичам исках 

Прости ми тази нощ

Само да ме чуеш исках

Ръцете ти в ръцете ми

За малко да подържа поисках

 

Когато се стопи снега

Ще останат ли бели нощите

Когато умре надеждата

Ще бие ли отново едно сърце 

Когато изстена "аххх"

Ще де усмихне ли пак това дете 

Когато свършат сънищата

Ще започнат ли кошмарите

 

Ако ти забравиш... аз няма да забравя

Ако аз забравя... любовта няма да забрави

 

Прости ми тази нощ

Прости ми...

 

 

© Adrian Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??