6 mar 2012, 11:45

Прости ми, мамо! 

  Poesía
549 0 0

На тебе, мамо!

 

Отдавна искам да напиша тез слова,

да кажа думи мили за една жена!

 

Едва сега, когато твойта дъщеря

стана майка и будува над своя малък син,

осъзнава същността

на думата „мама”!

 

Прости ми, мамо,

за безсънните нощи, за грубите думи,

за лошите дела!

 

Прости ми за всичко, макар че

една думичка Благодаря

не може да изкупи  цялата вина!

 

Прости ми за неизречените думи:

Обичам те и Благодаря!

Те са най-важните и произнасям ги сега!

 

Майко, ти си всичко за нас,

ти си нашият малък „иконостас”!

Знам, ще простиш, защото

всяка майка прощава

и зад детето си  застава!

© Гергана Кирова - Йонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??