13 oct 2007, 15:26

Проститутка 2 

  Poesía
921 0 7
 

                            

     Едничката възможност на нощта -

     споделяне на чуждото легло.

     Едничкият ми шанс за сън -

     е да приема  в себе си

     мъжът без име...

     И ще забравя всичките

     красиви приказки.

     Щом ми припомни

     свойто правило

     часовникът...

     Че идва другият клиент...

     И той ще ме забрави,

     като спечелен на лотария

     предмет.

     Каквито  могат да се купят

     с хиляди...

© Цветан Бекяров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??