4 ago 2007, 12:43

Просто 

  Poesía
608 0 1
 

Просто

 

Четеш ли ме?

Значи нещо ти казвам.

Усещаш ли ме?

Значи нещо ти давам.

Искаш ли ме?

Ела ме вземи.

Пожелай ме и просто ме ЛЮБИ.

© Ирина Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много кратко, но с толкова много чувство!Браво.
Propuestas
: ??:??