2 jul 2020, 11:20

Просто желание 

  Poesía » De amor
448 0 0

Желанието ми остави кървави следи,
нищо не е както беше преди,
даже най-големите лъжи
не позволяват шоуто да продължи.
Жадно ме разсичат хиляди ками,
когато чертая края и не сме сами.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??