9 mar 2008, 13:34

Просто жена 

  Poesía » De amor
619 0 1
Искам да бъда искра, да подпаля огъня в теб.
Искам да бъда кама, да стигна до сърцето ти.
Искам да бъда сълза, за да измия болката от сърцето ти.
Искам да бъда извор, да черпиш живителна сила от мен.
Искам да бъда лековита трева, която да излекува раната в сърцето ти.
Искам да бъда дете, да върна усмивката на лицето ти.
Но аз съм просто жена,
 Жена, която те обича!

© Ивелина Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Но аз съм просто жена,
    Жена, която те обича!

    И следовтаелно си всичко това за него, ако и той те обича също, което ти желая от сърце
Propuestas
: ??:??