Просякиня на любов
За капчица любов се моля,
сърцето ми за теб гори.
Да бъда вечно твоя
във радост и беди.
Да бъдем пак щастливи,
както в миналите дни.
Да припкат дечица пакостливи,
да радват наште старини.
За капчица любов се моля,
да бъда пак жена.
Сърцето си от пепел да изровя.
Да бъда твоя и единствена.
© Радостина Тодорова Todos los derechos reservados
Много съжалявам за емоцията, която ги е провокирала, но в повечето случаи един здравословен, напоителен рев на рамото на приятелка върши повече работа.