8 nov 2011, 19:45

Прозаично 

  Poesía » De amor
529 0 3

Цигара след цигара, нощ след нощ...

Усмивка, мъж, наперен, запознанство...

Целувка, нежност, страст, покой...

А на сутринта е всичко просто, ясно...


Кафе, проблеми, шеф, пазар...

Умора, филм, гореща баня...

Телефон, свободно, пак цигара...

И усмивка - филмът се повтаря...

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??