10 mar 2016, 22:33

Птица 

  Poesía » De amor
289 0 0

Искам да съм птица.

През деня ще те гледам отвисоко,

но ще те следвам навсякъде,

а вечер ще идвам на прозореца ти, 

ще те гледам тихичко

и ако случайно ме забележиш - ще отлетя.

Не искам да бъда изгонена от теб,

предпочитам сама да си тръгна,

но да знаеш, че на сутринта ще се върна.

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??