9 ene 2018, 15:37

Птици без криле 

  Poesía
571 0 2

Птици без криле
Ти чувал ли си някога за птиците,
които нивга не летят?
Те нямат си криле,
ала са птици
и полетът остава във зениците!
Ти чувал ли си някога за птиците,
които цял живот скърбят?
Те имат си сърце,
ала е скрито
и мъката във него те таят!
А знаеш ли кои са тези птици
и техните отрязани криле?
Те нямат своята амбиция,
ала са хора
забравили за думата ,,борба’’!
Къде са твоите криле - литни сега
напук на всички птици без криле!
Ти имаш свойте небеса -
та ти си птица,
която винаги ще стига върхове!!!


Диана Стоянова /Зареница/

© Диана Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??