11 abr 2010, 21:10

Пясъчен часовник 

  Poesía
821 0 4


Сипе пясъчна

река

Времето.

Няма бряг

а просто Вечност...

Зародена от

напълнена Луна.

Изплисквана.

Разплавена до

течност

Светлина.

Капките-

затворени в лед

мечти.

Стене Вятърът.

Изгонен е

навън-безсилно да догаря!

Скимти

завинаги заключен

от стъкларя...

 

Б.Калинов.11.04.2010г.

Пловдив

 

 

 



http://www.playcast.ru/view/1192142/7de2ff3510a8a15347a96fbfc098f043d4027c38pl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??