10 dic 2022, 10:15

Пълнолуние 

  Poesía » De amor
636 0 0

Тази нощ под лунната позлата,
отново пак запяха сетивата. 
Сърцето и тъй бурно то препуска, 
и отново в танца на нощта се спусна. 

© Веселина Недева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??