3 nov 2006, 19:56

Първата любов 

  Poesía
691 0 5

Пак си спомних за първата любов.
Любов- пълна с надежди.
Любов- неизбягала и до днес от мойте копнежи.
Любов- изгаряща до капка моята младост.
Любов несподелена- неразбрала що е радост.
И ако днес все още си спомням за теб,
то е, защото с болка си признавам...
че все още владееш мойте мисли и сърце.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??