13 feb 2022, 17:43

Първото пиянство 

  Poesía » De amor
202 0 0

Първото пиянство е горчиво,

помниш го завинаги, защо...

защото ти изглеждаш причудливо,

странно, нелогично същество.

Не си узнал какво е да изгубиш

мисъл, разум, знание и път,

ти мислел всичко, че умееш

не знаел си на любовта вкусът.

Първата любов не е наслада,

тръгва бързо, както е дошла,

от първото пиянство всеки страда,

с болни чувства или от глава.

© Гергана Караджова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??